divendres, 5 de juliol del 2013

Ens roben la paga

RETALLAR UNA PAGA ES MES UNA OPCIÓ D’UN GOVERN DE DRETES QUE PROTEGEIX ELS PRIVILEGIATS QUE  UNA NECESSITAT PER L’ECONOMIA CATALANA.

A la Mesa General  no hi ha hagut cap possibilitat de negociació davant la negativa de la representació del Govern de facilitar la informació que hem demanat i per que s’han mostrat  inflexibles en les mesures que volen prendre i no han acceptat  les nostre propostes  per fer possible que els treballadors i treballadores de la Generalitat cobrem de forma integra les retribucions de l’any 20013.
Malgrat això ,fem propostes  a  partir de les nostres dades.  D’aquestes dades  es demostra  que es possible cobrar la  paga sense  comprometre  la suficiència ni  el bon funcionament dels Serveis  Públics i Socials  ni ,tampoc,  l’estabilitat pressupostaria.
La paga que ens volen retallar representa no arriba als  400 milions d’Euros a l’any 2013.
La recuperació de l’impost de successions que vol fer el govern l’estimen en 150 milions de recaptació ,se recuperen el vigent a abans de  l’any 2010 significaria recaptar 500 milions . Estem parlant de 350 milions que recaurien en molts pocs contribuents i que reben herències elevades .
Només hem pogut accedir a conèixer  a que es destina la meitat de la partida destina a lloguers. El preu està molt per sobre de mercat . Pagant a preu de mercat significaria un estalvi  d’uns 172 milions . més informació cliqueu aquí