dimarts, 27 de setembre del 2011

LES NOVES RETALLADES

El dilluns es va celebrar la reunió de la Mesa Sectorial, convocada urgentment el divendres, i anunciada en molts mitjans de comunciació durant el cap de setmana.
El tema és que diuen que amb les retallades que ja patim no n'hi prou per quadrar el pressupost de 2011. No s'ha aconseguit tot l'estalvi que estava previst, uns 300 milions d'euros, i encara diuen que falten 77 milions. Per això diuenn que és necessari tornar aplicar una retallada, 45 milions han de sortir del capítol de nòmines, i la resta del capitol II (material, manteniments...)
El càlcul de la quantitat que ens volen cisar (per no dir robar o estafar) surt de restar el 50% del complement de destí durant els mesos d'octubre, novembre, i desembre. La quantitat resultant es descomptarà en el complement específic (l'únic que la Mesa Sectorial pot modificar) del mes de desembre. Les quantitats varien en proporció de les categories: zeladors 423, 80 €; aux administratiux 491,16€; administratius 558,50€; infermeres 710,03€; facultatius 874,35€.....i un ventall de petites difrències segons les categories.
Al mes de gener la nòmina es normalitzaria.

Amortizar places al 25% dels interins és una altra bestiesa
, i no solament afecta a les treballadores i treballadors (que en molts casos fa un munt d'anys que hi treballen i se'n van amb una ma al davant i una altra al darrera, sense cap mena d'indemnització), sinó també a l'assistència sanitària pública que prestem tots plegats se'n resentirà. Es tracta d'una agressió a les persones i al SISTEMA SANITARI PÚBLIC, que ens el volen destrosar.
Si no es fa la retallada diuen que no hi han diners per pagar la nòmina de desembre, si treuen interins són places que s'amortizen i desparareixen; és mot injust i indignant que paguem sempre els mateixos, ja portem l'esquena molt carregada.
L'ANY QUE VE, QUIN PRESSUPOST TINDREM? El mateix en el millor dels casos ? Haurem de patir més retallades? Si ara evitem que s'acomiadi gant, quina garantia tenim que no ho facin l'any que ve? Ja han marxat els eventuals i substituts, si ara marxen els interins, que anirà a darrera? La nostra butxaca ha d'estar oberta cada cop que faltin diners?....

CONCENTRACIÓ: DIJOUS A LES 9,30 H , ICS BALMES/GRAN VIA, HEM DE MOSTRAR EL NOSTRE REBUIG A LES RETALLADES

NO HI FALTEU !