dilluns, 12 de març del 2012

CCOO rebutja la nova rebaixa salarial als treballadors i treballadores del sector públic anunciada pel President Mas

El president Mas ha manifestat als mitjans de comunicació que aplicarà una nova rebaixa salarial del 2%, aproximadament, als empleats públics de Catalunya. Ha manifestat també que espera que el govern espanyol apliqui també retallades salarials al funcionariat, i que en tot cas, poden produir-se nous “ajustos”. 
Cal recordar a l’opinió pública que els salaris dels treballadors públics van patir una retallada mitjana del 5% al maig de 2010, que es van congelar a 2011, i que a 2012 s’ha anunciat una retallada del 3%, més l’actual del 2%. Al mateix temps s’ha actuat sobre els complements específics del diferents col•lectius: els sexennis docents, els complements de productivitat, els tiquets menjadors, els complements específics del personal sanitari... I a més, es van suprimir sine die els Fons d’Acció Social i les aportacions a Plans de Pensions. La mitjana de pèrdua salarial acumulada supera el 12%, i la pèrdua de poder adquisitiu se situa per sobre del 22%.  més informació

- Dimecres dia 14 de març, a les 17,30h davant Governació, per expressar el rebuig a l’aprovació de la llei de mesures i a les decisions unilaterals dels responsables de Funció Pública. 

NO ET RESIGNIS LLUITA !  JUNTS TENIM FORÇA !