dijous, 17 de maig del 2012


MAS RETALLA MÉS
Avui 17 de maig , a les 12,30, s’ha reunit la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de l’Administració de la Generalitat Catalunya amb un punt únic, l’Acord del Govern pel qual s'adopten mesures excepcionals de reducció de les despeses de personal per a l’exercici 2012 i s'adequa l’Acord del Govern de 28 de febrer de 2012.
Com sabeu el dimarts el president va semblar anunciar que el Govern havia acordat una rebaixa consolidada del 5% dels nostres salaris. Pel que avui ens han “aclarit” no ho van entendre bé ningú a tot Catalunya ja que:
 El que va dir és que a la rebaixa ja aprovada del 3% dels salaris que s’ha d’aplicar al més de juny, “confirmava” que s’afegiria un 2% addicional, fins arribar al 5% del total de les retribucions anuals, i que no consolidaria en el futur.
Això obliga a modificar l’anterior decret del Govern. Ara la rebaixa serà del 5% de les retribucions totals del primer semestre, en la paga de juny, i del 5% de les retribucions del segon semestre, en la paga de desembre. 
CCOO, i la resta de sindicats, hem manifestat el nostre rebuig a la proposta i a la forma de presentar-la. Per llegir l'esborrany cliqueu aquí