dijous, 27 de febrer del 2014


Cursos per a l'afiliació o de nova afiliació 
Vàlids per a la borsa de treball carrera professional i oposicions.

La Federació de Sanitat de CCOO segueix prioritzant la formació com un objecte i una necessitat per la seva afiliació . Per aquest motiu i , decideix continuar subvencionant amb fons propis un pla formatiu per premiar la seva fidelitat

Les persones afiliades a la FSS - CCOO , a tot l'Estat , amb més de tres mesos d'antiguitat i al corrent de pagament o que s'afiliïn amb el pagament avançat de tres quotes , poden inscriure en els cursos d'aquest pla subvencionat , a desenvolupar al llarg 2014 , no podent fer-se més de dos cursos al mateix temps.

Terminis de sol · licitud : al llarg de tot l'any 2014.
Capacitat màxima de cursos per afiliat i any :
Nou afiliat o afiliada , 4 cursos per any .
Afiliació de més d'un any i menys de tres , 5 cursos per any .
Afiliació de més de tres anys , 6 cursos per any .

Condicions d'inscripció :
• Afiliació a CCOO de més de 3 mesos , o alta de nova afiliació amb el pagament avançat de tres quotes .
Pagament de 19 euros per curs sol · licitat ( CCOO subvenciona la resta del cost de cada curs ) .• Ordinador amb accés a Internet i compte de correu electrònic .
Inscripcions a  cliqueu aquí  
Compromís de qualitat :
Cursos per a professionals sanitaris : Acreditats per la Comissió Nacional de Formació Contínua del Sistema Nacional de Salut ( SNS ) .
Cursos per a professionals no sanitaris : Reconeixement d'Interès Docent Sanitari. Puntuen per la borsa de treball i la carrera professional

inscripció
Per formalitzar la inscripció s'han d'emplenar tots els camps del full de sol · licitud disponible en punxar sobre el curs triat . En el cas que la persona interessada es trobi en situació d'atur , caldrà assenyalar en els camps de la sol · licitud '' Domicili del centre de treball ' i' Codi postal del centre de treball ' la adreça i codi postal del seu domicili habitual .
Un cop completada la sol · licitud, cal fer clic a la pestanya ' Enviar dades ' i el procés haurà finalitzat . Cal destacar que s'ha de fer una inscripció per cada activitat sol ·licitada 

Tots els cursos es realitzaran en línia , amb la descàrrega d'arxius en format PDF ( no hi haurà manuals en paper ) i s'oferiran tutories personalitzades a través de correu electrònic 

La FSS -CCOO es posarà en contacte amb els alumnes i les alumnes a través de Formació i Sanitat ( FYSA ) , un cop comprovat el pagament i les condicions d'afiliació a la branca sanitària , per informar-los de la data de començament de l'edició del curs sol · licitat en la qual han estat inclosos .

S'han d'abstenir d' matricular-se en aquest pla aquelles persones que no estiguin afiliades a la FSS -CCOO de la seva comunitat autònoma , no estiguin al corrent de pagament o tinguin una antiguitat mínima de 3 mesos .

PER QUALSEVOL INFORMACIÓ , DUBTE O CONSULTA DIRIGIR A LA VOSTRA SECCIÓ SINDICAL