dimecres, 18 de març del 2015

La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya ha mantingut una reunió amb RRHH de l’ICS

La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya ha mantingut una reunió amb RRHH de l’ICS

Hem assistit a una reunió amb la responsable de RRHH de l’ICS, la Sra. Sara Manjón i els punts que els hem plantejat han estat els següents:
Estat actual del Pacte de la Borsa de Treball de l’ICS, signat en el seu moment per UGT i SATSE. L’ICS ens confirma que en absència
de denúncia per cap de les parts durant els tres darrers mesos de 2014, aquest es prorroga tàcitament 1 any més, fins el 31/12/2015.
Sobre la contractació, hem demanat que continuïn amb l’aplantillament del màxim de  personal possible quan es tracti de places estructurals. En l’actualitat s’han realitzat un total de 1638 contractes de personal interí. CCOO també demanem que les eventualitats siguin de durada no inferior a 6 mesos (amb dret a vacances i cobrament de DPO).

CCOO hem sol·licitat que torni a elaborar-se un calendari d’oferta pública d’ocupació (concursos-oposicions). Ens responen que ho estan tractant amb el Departament d’Economia i Finances i ja ens ho diran.

Petició de resposta dels darrers escrits presentats sobre:
Jornada de treball. Considerem que en l’actualitat tenim la jornada més elevada que la resta d’empleats públics
Permisos per conciliació. Fem la petició d’equiparació de permisos en relació també a la resta d’empleats públics i per a tots els torns de treball dins l’ICS. Sempre surt discriminat el torn de nit. L’ICS assegura que això no és així i aportem proves per escrit.
Absència de 30 hores/any per indisposició sense necessitat d’Incapacitat Temporal.

Hem sol·licitat aclariment del per què dels canvis en al pagament dels triennis i que l’ICS es comprometi a no absorbir el complement transitori que han aplicat. Aquí ja han respost que no, i haurà de ser via recurs.

Davant la nostra petició de convocatòria de  Mesa Sectorial, la resposta és que la situació actual d’eleccions sindicals el proper mes de març ho dificulta, però a partir d’aquí, la convocaran tan bon punt li demanem.
Per finalitzar la reunió hem deixat clar que CCOO farem el seguiment exhaustiu de les nostre peticions per evitar la discriminació que l’ICS fa als seus treballadors i treballadors en relació a la resta d’empleats públics.

Barcelona, 26 de febrer de 2015