dijous, 9 de febrer del 2012

CONVOCATÒRIA PLACES APD / DIPLOMADES D' INFERMERIA I LLEVADORES



DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA, TORN DE RESERVA ESPECIAL PER CONCURS OPOSICIÓ LLIURE, PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/ADA SANITARI/ÀRIA D’INFERMERIA D’ATENCIÓ PRIMÀRIA (SUBGRUP A2), DINS DE L’ÀMBIT DE LA DISPOSICIÓ TRANSITÒRIA VUITENA DE LA LLEI DE PROTECCIÓ DE LA SALUT .
(Núm. de registre de la convocatòria DT8-INF-2009. DOGC núm. 5551, de 22.1.2010)

ACORDA:
1r. Donar publicitat dels resultats provisionals del concurs de mèrits de la fase de concurs oposició, d’acord amb la llista que figura a l’annex 1 d'aquesta diligència.
2n. Donar publicitat dels criteris adoptats pel tribunal de la convocatòria, per valorar l’apartat 4 del barem establert a la convocatòria, d’acord amb el que s’estableix a l’annex 2 d’aquesta diligència.
3r. Obrir un termini de 10 dies, que s’iniciarà el dia 7 de febrer de 2012 i finalitzarà el dia 20 de
febrer de 2012, ambdós inclosos, per tal que les persones aspirants que figuren a l’annex d'aquesta diligència puguin presentar les reclamacions que considerin oportunes.
4t. En el cas que alguna persona aspirant vulgui accedir a l’expedient de qualificació del concurs ho podrà efectuar en el termini establert a l’apartat 2 d’aquesta diligència i en horari de 9 a 14 hores a la Unitat de Selecció de Personal.  per llegir la diligencia i el llistat cliqueu aquí