divendres, 31 d’octubre del 2014

Resum de la reunió paritària de salit laboral de l'ICS

RESUM DE LA REUNIÓ PARITÀRIA DE SALUT LABORAL DE L'ICS 

23/10/2014 Centre Corporatiu.

1.-  Presentació del l'informe de sinistralitat 2013, Van explicar l'augment dels accidents en el últim anys, les causes són, DIUEN , l'entrada en vigor del RD i els descomptes econòmics, ja que aquest augment ha sigut igual a tota la Funció Pública, estan en les mateixes condicions laborals que l'any anterior. (han trobat el culpable)

2. L'informació sobre les mesures per fer front al virus ebola, Ens van fer la presentació. Varem aconseguir que l'ICS es pronuncies a favor de que a tots els professional que hagin realitzat la formació de l'ebola fora de jornada laboral s'han de retornar, aixi ho passaran a totes les Gerències de territoris i Àmbits de per evitar problemes.

Com ja coneixeu, portem des del mes d'agost lluitant perquè l'ICS apliqui el RD 664/97 d'agents biològics de forma íntegra, sempre amb resposta negativa per part de l'ICS, hem tingut varies converses tant amb la Sara Manjon, Cap de RRHH, així com a la Mesa Sectorial, sense fruits.

El dilluns 20/10/2014 vam tenir una reunió amb els Tècnics de PRL del Departament de la Generalitat, per realitzar i preparar una estratègia per obligar a l'ICS a parlar de l'aplicació integra de les mesures del RD 664/97.  BOE RD 664/97     més informació 

.- CCOO, varem aconseguir el compromís de l'ICS d'obrir una mesa específica per debatre i aconseguir l'objectiu de l'aplicació integra del RD.
En aquest compromís guanyat per CCOO s'hi varem afegir unànimement la resta de sindicats representats

 Ens varen informar que la setmana vinent, si queda aprovat per Salut Publica, l'Hospital de la Vall d'Hebron es convertirà en el 2º Hospital de referència de l'ebola a Catalunya després de l'Hospital Clínic.

Secció Sindical CCOO SAP l'Hospitalet