dimecres, 17 de juny del 2015

Els sindicats de la mesa de l'ICS CCOO MetgeCAT, UGT, SATSE, CATAC

Comunicat unitàri dels tots els sindicats de la Mesa Sectorial de l'Institut Català de la Salut (ICS) CCOO, MetgesCat, UGT, SATSE, CATAC-CTS


Els sindicats signants, tots ells amb representació de la Mesa Sectorial de Negociació de l'Institut Català de la Salut (ICS), de manera unitèria:

EXPOSEN: 

Davant la convocatòria per part de la direcció de Recursos Humans de l'ICS de la Mesa Sectorial pel dia 9/6/2015, i per tal de poder donar resposta als punts plantejats, necessitaríem ens feu arribar a la major brevedat possible la documentació següent:
  • Execució pressupostaria detallada tancada a da data 31 de maig 2015.
  • Informació demanada per tots els sindicats a la darrera Mesa Sectorial sobre la repercusió laboral del últim concurs de trasllats.
  • Informació detallada de la plantilla estrucutral i no estructural a data 31/5/2016 i la previsió de la mateixa per a la resta de l'any en curs.
  • Explicació del pal d'estiu tan de la vesant assistiencial i organitzativa, així com la de la repercusió en la platilla de l'ICS.
  • Explicació de la reconversió prevista de l' atenció especialitzada i la afectació laboral prevista.
  • Informació de la creació UGAPs.
PER TOT AIXÒ: 

DEMANEM:

L'ajornament de la convoatòria de la Mesa Sectorial ptrevista pel divendres 19 de juny de 2015 i una vegada la informació demanada sigui analitzada, els sindicats signants demanaríem la convocatòria de la Mesa Sectorial

MC, CCOO,  UGT,  SATSE, CATAC-CTS
Barcelona 16 de juny de 2015