dimecres, 17 de juny del 2015

Tots els sindicats de la Mesa Sectorial de l'ICS exigeixen al Govern el cessament immediat del director gerent de ICS Sr, Pere Soley

A L'ATENCIÓ DELS GRUPS PARLAMENTARIS DE LA X LEGISLATURA


Els sindicats signants, tots ells amb representació a la Mesa Sectorial de Negociació de

Sanitat de l'Insititut Català de la Salut (ICS), ens dirigim als il·lusttres Senyors/diputats/des de manera unitària per tal de manar-los que EXIGEIXIN AL GOVERN EL CESSAMENT IMMEDIAT DEL DIRECTOR GERENT DE L'ICS , SR PERE SOLEY.


Des de la arribada al càrrec a la prinicpal empresa pública de Catalunya, ha procedit amb un tarannà autoritari, implementant una política de direcció que imposa decisions, ignora el diàleg i menysprea els òrgans de representació.



Els motius que fonamenten la petició de destitució de forma unànime pels legítims representants dels treballadors i treballadores de l'ICS són:

  • Per potenciar la destrucció de l'ICS com empresa sanitària pública afavorir la privatització encoberta dels centres d'atenció primària amb la creació de les Unitats de Gestió Assitencial d'Atenció Primària (UGAP), promovent la constitució de consorcis territorials que desdibuixen la frontera entre la sanitat pública i privada, etc...
  • Per aplicar sense sensibilitat social un pressupost insuficient per al funcionament orgànic de l'ICS que provoca la necessitat de retallar drets laborals i retributius als professionals i empitjorament de les prestacions sanitàries que percep la ciutadania.
  • Per no posar fre a una política de reducció i precarització de la plantilla impossibilita el manteniment de la qualitat assistencial exigible a una entitat de l'envergadura i la transcend`necia de l'ICS.
  • Per tracte desconsiderant i la falta de respecte amb qupe es relaciona amb els representats dels trebalaldors i treballadores a la Mesa Sectorial.
  • Per fomentar de manera activa i reiterada la discriminació dels professionals de l'ICS enfront de la resta d'empleats públics de la Generalitat de Catalunya.
  • Per mantenir i aprofundir en l'opacitat que envolta tots els plans estratègics i operatius de l'ICS
Atentament

MC ,  CCOO,  UGT,  SATSE,  CATAT-CTS

Barcelona, 16 de juny 2015