divendres, 30 de desembre del 2011

EL 2012
El Govern de Rajoy confirma als sindicats la congelació del sou dels funcionaris
El Govern ha confirmat als sindicats CSI-F, CCOO i UGT que el Consell de Ministres d'aquest divendres aprovarà la congelació dels salaris dels funcionaris per al 2012.
   Tot i això, no ha aclarit si els rebaixarà en el mes de març quan es presentin els nous Pressupostos de l'any, han informat en fonts sindicals.
   Així ho han traslladat representants de l'executiu durant la reunió de la taula general d'Administracions Públiques, convocada aquest matí per tractar tant les retribucions dels treballadors en 2012 com l'oferta pública d'ocupació.
   Pel que fa a la taxa de reposició al sector públic, l'executiu a confirmat que serà 'zero', excepte per a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i els serveis bàsics, per a les que se situarà al 10%.
   Les mateixes fonts han dit que el Govern no ha revelat a la reunió si té la intenció de rebaixar el sou dels funcionaris quan presenti els nous Pressupostos per al 2012 el març, si bé han assegurat que hi ha "desil·lusió" entre els representants sindicals després de conèixer la seva congelació i "temor" perquè "creuen que no és l'última mesura". europapress.cat