dimecres, 21 de desembre del 2011

Trilers o inútils?
La Generalitat ens pispa part de la paga de desembre!
La generalitat ha decidit, com tothom sap, no pagar una part de la paga extra d'aquest mes de desembre. Avui dia 21 ens pagava el salari corresponent a aquest mes (més la productivitat en el cas del personal d'Administració i tècnic) i el 28 està previst pagar una part de la paga extra (80%), deixant la resta pel proper any.
Malgrat això a la paga de desembre l'han aplicat la totalitat de les retencions de l'IRPF, tant del que ens paguen ara, com del que queden a deure; per aquest motiu la quantitat que ens trobarem al nostre compte corrent no serà la mateixa que al mes de novembre, si no molt menys.
Per aquest motiu us animem a presentar un recurs per que, entenem, que aquesta mesura es il·legal, i confirma la incapacitat d'aquest Govern "dels millors", i el menyspreu cap a les persones treballadores de l'Administració de la Generalitat.
Adjuntem el model de recurs i us animen a presentar-lo per que no els podem permetre tanta incapacitat o tanta mala fe. - 
recurs de reposició cliqueu aquí
Recordeu aquesta tarda concentració de treballadors de la Generalitat , 21 de desembre a les 17,30h, davant del Paralament de Catalunya (Parc de la Ciutadella de Barcelona


Accediu al projecte de llei dels pressupostos per l'any 2012, ens situa a nivell de l'any 2006-2007 cliqueu aquí